Te Koop

De afgelopen tijd is het onderstaande nestjes geboren. Hier wordt vermeld welke jonkies er vrij komen ter reservering. Heeft u eventueel vragen of interesse, dan kunt u mij altijd een berichtje sturen. Het is mogelijk om op afspraak de kleintjes te komen bewonderen.

 

Na het uitgroeien van onderstaande nestje, worden voorlopig geen nieuwe nestjes verwacht. Vanwege mijn eigen zwangerschap gaan we het even rustig aan doen met de fok. Dit is ook de reden dat er op dit moment zo weinig dieren in de stal zijn. Rond november/oktober gaan we wel weer shows bezoeken.


Op 27 maart is Jula bevallen van 5 jonkies. Dit is haar eerste nestje. Hiervan is Hayden (bruin siam) de vader. Er zijn vier voedsters en één ram. De donkerste dame blijft bij ons wonen.  Haar naam is Nola, een foto van haar is te zien onder het kopje "Mijn Teddy's".

 

Hieronder ziet u welke jongen vrij zijn om te reserveren. Heeft u interesse, stuur dan een berichtje.

 

 

 

 


 Voedster: 

 

 Voedster.

 Voedster.

Gereserveerd voor Joyce.

 Ram: Pip.

Gereserveerd voor Berlinda.Prijzen & Reserveringen

Teddy’s  worden te koop aangeboden via Marktplaats en op de eigen website. Rond de leeftijd van een week of 5 worden jongen geselecteerd, op dat moment worden er jongen vrij gegeven om te kunnen reserveren.

 

De kosten zijn als volgt:

 

35 euro - voor een volwassen dier (v.a. 1 jaar).

45 euro - "Knuffelkonijn", dit konijn is fok-ongeschikt jong konijntje, u krijgt hem zonder stamboom.

50 euro -  voor een fokgeschikt jong konijn.

 

 

Bij twee of meerdere konijnen kunt u korting krijgen.


SHOWS


De stal

Teddy Dwerg Tuin

 

Appelscha

 

Friesland

 

Laatste update: 03-05-2019