Gastenboek

Laat een berichtje achter op mijn website.

Commentaren: 27
 • #27

  Fam van der linden (dinsdag, 26 februari 2019 19:45)

  Afgelopen zondag hebben we "Winnie" opgehaald, een mooi rammetje. Het is ons eerste konijntje. We waren al eens komen kijken en hebben goede informatie gekregen van Lisa over de verzorging. De eerste dag was Winnie wat voorzichtig en schichtig, maar na een dag kunnen we met hem knuffelen en snuffelde hij er goed op los. Wat een heerlijk beestje, we zijn er erg blij mee!

 • #26

  Karin (vrijdag, 10 augustus 2018 18:22)

  Afgelopen zondag hebben wij onze "Max" opgehaald. Wij waren van dag 1 al verliefd op hem. Prachtig qua kleur maar wat een fijn karakter heeft hij. Je kan merken dat hij gewend is aan mensen en zeker niet bang voor kinderen (aangezien wij zelf twee drukte makers hebben). Nu Max al een paar dagen bij ons is merken wij dat hij erg nieuwsgierig is en graag bij je komt knuffelen. Dit zegt voor ons veel waar hij vandaan komt, uit een warm liefdevol nest, uit een gezin waar liefde is voor dieren!

 • #25

  Loes Wouters Tinkerbellteddys (maandag, 11 juni 2018 20:17)

  Afgelopen donderdag 7-6-2018 hebben wij een prachtig lief klein teddy dwerg konijntje opgehaald.
  We werden vriendelijk ontvangen en konden meteen ook de mooie goedverzorgde konijntjes in hun schone hokken bewonderen. Je merkt gelijk dat Lisa hart heeft voor haar diertjes. Het konijntje heeft de naam Isabelle gekregen is een echt knuffeldiertje. Zij wordt het favoriete Nijntje van onze kleindochter.
  Wij hebben al ruim 12 jaar een groep teddy’s en zijn heel blij dat Isabelle ons team komt versterken.

 • #24

  Miranda (maandag, 11 juni 2018 10:14)

  Ik ben echt onwijs blij met mijn twee lieve teddy's die ik bij Lisa heb gekocht.
  Fynn heb ik nu 3 weekjes en Yenthe nu een paar dagen..
  Toen ik aangaf graag 2 kleintjes bij haar te willen gaan kopen, heeft ze mij continu op de hoogte gehouden van nieuwe nestjes en gaf mij de keuze om te kiezen welke kleintjes ik wou hebben. Wat ik erg waardeer is dat Lisa met hart en ziel voor haar konijntjes zorgt, dit merk je ook aan de manier op hoe ze nieuwe baasjes erbij betrekt. ze wil zeker weten dat de nieuwe baasjes goed weten wat ze moeten doen en waar ze op moeten letten. En mocht er tussentijds iets zijn waar je vragen over hebt, je kan altijd bij haar terecht. Dat is echt Fantastisch!!
  Als mensen mij vragen waar ik mijn teddy's weg heb, omdat zij ook 1à2 willen dan zal ik Lisa zeker weten aanraden..
  Ik ben volop aan het genieten en heerlijk met ze aan het knuffelen.. dit vinden mijn 2 monstertjes namelijk heerlijk.. BOF ik even :) :)

  Lisa, onwijs bedankt voor mijn 2 teddy's!

 • #23

  Melissa Vaessen (vrijdag, 16 februari 2018 19:25)

  ik heb mijn konijn nu al een maand en je kunt er echt alles mee doen hij komt bij je kijken lekker op je schoot zitten en met kammen blijft hij ook gewoon lekker zitten je kan lekker met hem knuffelen. je kan hem zelfs op je rug leggen voor om te kammen en je kan hem normaal uit het hok halen ben er heel blij mee.

 • #22

  Charlotte (zaterdag, 20 januari 2018 10:11)

  Just love your bunnies. They are adorable and amazing. When I first saw your TDs on FB I hoped so much that I would be a proud owner of a TD Tuin's TD. And now I am. Filou is doing great and next week Koda and Kinai is coming.

  I breed TD in Sweden and is soon a happy proud owner of 3 TD Tuin's �

  I really recommend Lisa and her breedings. She is easy to "work" with and has a lot of knowledge. The bunnies has super temperament
  / Charlotte

 • #21

  Melissa Vaessen (woensdag, 17 januari 2018 14:41)

  heb vorige week maandag mijn konijntje op gehaald
  hij wende al heel snel aan mij het is een super lief konijn we hebben een mooi groot hok voor hem besteld en hij speelt heel leuk met zijn balletje zijn nieuwe naam is nu pluisje

 • #20

  Monika (woensdag, 10 januari 2018 12:34)

  Great breeding, Lisa is a wonderful person who loves animals. Bunnies are cheerful, healthy and beautiful :) I heartily recommend

 • #19

  Kim (dinsdag, 10 oktober 2017 21:43)

  Ben heel erg blij met Djé een pracht konijn, lief aanhankelijk . Onwijs leuke teddy's heb jij . ze waren heel erg tam voor dat we Djé kregen . Lisa weet heel veel van ze je krijgt goede uitleg heel erg fijn . Ben er heel erg blij mee . Heel veel plezier met de konijntjes

  Groetjes kim

 • #18

  Nikki (dinsdag, 02 mei 2017 22:46)

  Een week geleden hebben wij lieve Jack bij je opgehaald. Wij zijn ook erg blij met hem. Zo vrolijk en lekker door onze woonkamer heen rennen, alles uitproberen, echt ontzettend leuk. Wanneer wij er nog 1 willen , komen wij zeker bij jou terug Lisa. Hoe leuk je er mee omgaat en hoe goed je ons in de tussentijd op de hoogte hield , echt super ! Dankjewel .
  Groetjes Nikki

 • #17

  Marije Kerseboom (dinsdag, 02 mei 2017 11:27)

  Heel erg dankbaar en blij zijn wij met onze Milou! Niet alleen omdat het zo'n mooi en lief konijntje is, maar ook zeker vanwege de service die Lisa biedt!
  Vanaf dag 1 dat ik aangaf interesse te hebben heeft ze mij en mijn vriend op de hoogte gehouden van het konijntje door foto's te sturen en vragen te beantwoorden. En ook na de aanschaf toont ze zich betrokken bij het wel en wee van Milou.
  Lisa weet echt kei veel over deze kleine teddy dwergkonijntjes, ze heeft voor mijn gevoel overal een slim en betrokken antwoord op. Het is ook echt leuk om daarbij haar site/ Facebook/ Instagram in de gaten te houden als konijnliefhebber, want ze post zulke lieve foto's en filmpjes!
  Tja, alleen maar lof! Maar we hebben haar hulp ook echt gewaardeerd!
  Bedankt!
  Groetjes van Milou & Dirkje, Marc & Marije

 • #16

  Afke Luik (woensdag, 12 april 2017 21:18)

  Gisteren onze kleine teddy opgehaald, Woezel noemen we hem. Gisteren was hij nog een beetje bang en moest hij bijkomen van de reis. Vandaag wil hij alles ontdekken in huis, zijn nieuwe huisje heeft hij ook al goed bekeken. In een dag tijd kan hij alles al goed vinden in zijn huisje en gaat het ook goed tussen ons kat en hem. Wat is hij ook lief, hopelijk blijft dit zo, we zijn helemaal blij. Bedankt!

 • #15

  Lindsey Los (zondag, 05 maart 2017 21:56)

  Vandaag mooie/lieve Hayden bij je opgehaald.
  Wat een onwijs mooie Teddy's heb jij, en allemaal zien ze er ontzettend goed verzorgd uit! Ik weet zeker dat wij elkaar nog eens terug zien!

  Ik wens jou heel veel succes & plezier met je Teddy's!

  Liefs,
  Lindsey

 • #14

  Tineke (dinsdag, 21 februari 2017 21:48)

  Mooie website en mooie Teddy's en hele mooie nestjes.

  Groetjes tineke

 • #13

  Kevin (maandag, 16 januari 2017 21:07)

  Hele mooie website en natuurlijk prachtige Teddy's! :-)

 • #12

  Milou Leatomu (vrijdag, 23 december 2016 09:38)

  Op 1 december heb ik knappe Jade op mogen halen.
  Inmiddels is ze alweer 3 weken bij ons en gekoppeld aan de groep met haar vriendje. Inmiddels heeft ze ook al onze "oma" als goede vriendin.
  Bedankt voor dit mooie lieve meisje !
  Ik hoop volgend jaar net zulke mooie nakomelingen van haar te krijgen.
  En ik blijf vooral weer foto's sturen !

  Groetjes Milou

 • #11

  Tanja (donderdag, 01 december 2016 06:18)

  2 weken geleden hebben wij Teddy opgehaald. Ze zou eigenlijk Luna gaan heten, maar mijn dochter vond Teddy uiteindelijk toch leuker. Ze is een super lief en leuk konijntje. Ze komt dagelijks gezellig met mijn dochter mee in huis. Ze huppelt dan vrolijk rond en is gek op knuffelen. Ook onze maltezer vindt Teddy helemaal geweldig! Heel erg bedankt Lisa!
  Groetjes Tanja

 • #10

  Linda (vrijdag, 26 augustus 2016 13:38)

  3 weken geleden Lilo-cosy opgehaald, het is een super mooi maar ook super lief beestje! Erg tam, en heel speels.
  Voor dat ik haar heb op gehaald, ook langs mogen komen om kennis te maken met lilo.
  Binnenkort mag ik konijntje2 ophalen!!!

  Bedankt voor de zorg voor Lilo en ook voor het beantwoorden van mijn vragen.

  Liefs, Linda!

 • #9

  Roxane Roestenburg (zaterdag, 14 mei 2016 17:29)

  Vandaag hebben we Robijntje bij liza opgehaald hij is echt schitterend..!! Dank je wel voor de goeie zorgen en voor dit mooie konijntje

 • #8

  janneke (zaterdag, 14 mei 2016 12:17)

  Bedankt Liza voor het super viertal!
  Ben er Super blij mee, gewoon genieten van deze mooie siam teddys!
  Helemaal toppie!

  Groetjes,
  Janneke

 • #7

  Leonora (zaterdag, 19 maart 2016 21:19)

  Peunut heb ik 1,5 week geleden opgehaald bij Lisa. Hij is al gewend aan zijn nieuwe huisje en helemaal niet bang. Je merkt wel dat hij veel contact al heeft gehad met mensen.
  Bedankt dat ik eerst even langs mocht komen om te kijken en vragen te stellen en voor alle zorgen! Succes met je fokkerij.

  Groetjes

 • #6

  Esther (woensdag, 09 december 2015 05:19)

  Je hebt hele keurige en duidelijke site Lisa. Heel veel plezier met deze onwijs leuke konijntjes.
  Groetjes Esther

 • #5

  Anja (dinsdag, 08 december 2015 23:34)

  wat een prachtige website heb je er van gemaakt! Heel veel (fok) plezier met je mooie teddys!

 • #4

  Marleen (maandag, 30 november 2015 08:10)

  Ik heb vorige week mijn bibi op mogen halen. Heel leuk was dat bibi dagelijks vast is gehouden etc. Waardoor ze eigenlijk al hartstikke tam was. Ook is ze gewend gemaakt aan borstelen wat ook Fijn is. Ik heb goede uitleg gekregen over haar verzorging en ook ben ik goed geholpen met handige informatie over de koppeling met mijn konijntje Joep. Ze zitten nu super gezellig samen in de kooi ik ben helemaal blij! Heel goed gedaan Lisa bedankt voor de goede zorgen en dat ik nog steeds bij je terecht kan met vragen! Topservice

 • #3

  De Decker Shauni (zaterdag, 21 november 2015 14:16)

  Vandaag mijn lieve Leon gaan ophalen. Het was een lange rit voor ons (vanuit België) maar het was de moeite waard, wij werden zeer vriendelijk ontvangen, we kregen de uitleg die we nodig hadden. Ook vind ik het leuk dat we een mapje heb meegekregen met leuke info/weetjes/foto over en van de kleine Leon. Het zakje overgangsvoer vind ik ook leuk.
  Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
  Lisa bedankt voor de goede zorgen van Leon.
  Groetjes uit België.

 • #2

  Chary Massoels (woensdag, 30 september 2015 19:49)

  Hele mooie website !! Heb alles eens grondig doorpluist en ik heb zeker wat gehad aan je uitleg ! :)

 • #1

  Marita van Zanden (zaterdag, 26 september 2015 13:31)

  Hallo,

  Vandaag heb ik gekeken bij de konijnen van Lisa.
  Dit was ook de eerste keer dat ik de verzorging gaf en gerichte aandacht gaf aan elk konijn.
  Ben er al snel helemaal verliefd op geworden en enthousiast.
  Wat heeft Lisa mooie, lieve en snoezige konijntjes.
  Leuk ook om te zien dat elk konijn zijn eigen karakter heeft.

  Heb de konijnen ook mogen borstelen.
  Het haar van de konijntjes verschilt, maar het eindresultaat blijft schitterend bij alle konijnen.
  Alle konijnen krijgen schitterende, verzorgde, gladde en mooie haren terug.
  Echt een waardering om te doen.

  Liefs,


  Marita van Zanden

Foto's


Teddy Dwerg Tuin

 

Appelscha

 

Friesland

 

Laatste update: 08-05-2020